Mi ütjük le a karaktereket és fogjuk össze a szálakat

Amikor elindul a közös munka, akkor velünk fogsz rendszeresen találkozni, egyeztetni. Mi fogunk keresni, ha kérdésünk van, a jóváhagyásod (vagy az ellenvetésed) kell valamihez, de többnyire csendben tesszük a dolgunkat és rendszeresen megmutatjuk, hol tartunk.

BOZSÉR EDINA

“A cél nem más, mint egy határidős álom”

Napoleon Hill

Marketinges pályámat innovatív digitális termékek népszerűsítésével kezdtem. A “startup” szemlélet magával hozta a kreatív, “out of the box” megoldásokat. Megtanultam egy kicsit más szemüvegen keresztül nézni a marketingre. A legfőbb célom, hogy a vállalkozások a marketing eszközökből a lehető legjobb eredményt hozzák ki. 

HOGYAN DOLGOZUNK?

Megértjük a céljaidat

Minden egy beszélgetéssel kezdődik. Megértjük a vállalkozásodat, a céljaidat, a nehézségeidet. 

1

Kiválasztjuk az eszközöket, amikkel dolgozni fogunk

Minden vállalkozás más, ezért nincs egy „tuti ösvény”, ami mindenkit célba visz. A mi feladatunk kijelölni a neked való utat (lehet, hogy ez szembe megy majd az aktuális trendekkel, de vállaljuk, hogy másképp gondolkodunk, mert feleslegesen nem akarjuk égetni a pénzed).

2

Összeállítjuk a csapatod

Többen fogunk dolgozni a projekteden, de neked csak egy emberrel kell tartanod a kapcsolatot: azzal, aki egy jó karmesterhez hasonlóan vezényel és tudja, hogy a projekt melyik pontján kinek és mivel kell belépnie.

3

Elkezdünk dolgozni a projekteden

Legyen szó akár hosszú távú együttműködésről, vagy egy-egy projektről, kapni fogsz tőlünk egy feladattervet, amiben pontosan látni fogod, hogy milyen lépéseket milyen határidővel valósítunk meg. Ezt folyamatosan naprakészen tartjuk, így mindig képben leszel arról, hogy mivel foglalkozik éppen a marketing csapatod.

A munka során, ha úgy látjuk javaslatot adunk optimalizációra és szükség esetén az előre meghatározott lépések átgondolására. A tulajdonosi szemlélet a mi szemünkben nem csak néhány jól hangzó, üres szó, hanem valódi alapérték. A legjobb tudásunkat állítjuk csatasorba azért, hogy a céljaidat hatékonyan érjük el.

4

Riportolunk és mérünk

Havonta legalább egyszer egy rövid összefoglaló riportban mutatjuk be neked, hogy haladt a munka, és egyes lépésekkel milyen eredményeket értünk el. 

5

ÍRJ NEKÜNK, VAGY HÍVJ FEL MINKET TELEFONON

A kapcsolatfelvétellel nem vállalsz semmilyen kötelezettséget.