Miben segítünk?

Fontos, hogy tudd, nem vagyunk online marketing guruk és nem hiszünk a 15 perces tanácsadásban. Abban hiszünk, hogy akkor lesz sikeres az együttműködésünk, ha együtt lélegzünk a cégeddel. Csak azokat az eszközöket vetjük be, ami neked kell.

Ez független a marketingtrendektől, a buzzwordöktől és attól, hogy egy konferencián mit mond egy előadó.

A marketingmegoldásokat igazítjuk hozzád és nem erőltetünk nálad egy eszközt csak azért, mert népszerű.

Egy kézben tartunk minden feladatot, amit ránk bízol. Ha szükséged van például egy weboldalra, hirdetésekre és social media megjelenésre, nem fogunk tudni mutogatni a webfejlesztőkre, a PPC ügynökségre, vagy a közösségi média marketingesre.

Weboldal

A weboldal olyan, mint egy jó borító és egy kiválóan összerakott fülszöveg együttese. Ha a két tényező bármelyike nincs a helyén, akkor a könyvet ki sem nyitják az olvasói, és nem ismerkednek meg a történettel. A weboldal pontosan ugyanígy működik. A nem megfelelően strukturált, rosszul szövegezett oldalakról elnavigálnak anélkül, hogy egy sort is olvasnának a megoldásodról. 

A weboldalad feladata, hogy bemutassa a termékedet, szolgáltatásodat. Ehhez a profi megjelenésen felül magával ragadó szövegre és hibátlan struktúrára is szükséged van. Ha az oldalad nem ilyen, nem éri el a célját, hiába költöttél rengeteget hirdetésekre és egyéb megjelenésekre. A vevőid be fogják csukni a könyvedet.

Hogyan tesszük szerethetővé az oldaladat?

Stratégia

Egy könyvben vagy tudományos munkában a bevezető célja, hogy olyan információkat adjon át, amik segítségével az írás könnyebben érthetővé és emészthetővé válik. A stratégia feladata a marketingben nagyon hasonlít ehhez. A célunk, hogy feltérképezzük és írásba foglaljuk, hogy kinek, milyen üzenettel, milyen eszközök segítségével szeretnénk eljuttatni az üzenetedet. 

A stratégiában megtervezzük azt is, hogy a vevőidnek milyen lépéseket kell megtennie azért, hogy elégedett vásárlóiddá váljanak, és meghatározzuk, hogy ezalatt az életút alatt hogy segítjük őket az egyes lépések megtételében. 

Miben számíthatsz ránk?

Fizetett hirdetések

A sikerhez vezető út egyik lépcsője a jó sztori, de a célok eléréséhez fel kell lépni a következő lépcsőfokra. A történetet el kell juttatni a célcsoportodhoz, ezt pedig a legkönnyebben fizetett hirdetésekkel tudjuk elérni. Ha te sem szeretnéd, hogy a történeted egy sarokban porosodjon, akkor fizetni kell a kiemelt helyekért, és a sorokat ki kell tenni a kirakatba. 

A hirdetések olyanok, mint a könyvek első mondatai. Ha ezek a mondatok elvarázsolják azt, aki olvassa őket, akkor alig várja, hogy megismerkedjen a teljes történettel. 

Az online térben a vállalkozások rendszerint a Facebook (+Instagram) és a Google hirdetési rendszerét használják, attól függően, hogy milyen megoldást kínálnak, és ez a megoldás mennyire ismert már azok körében, akik potenciális vásárlóid lehetnek. 

Miben számíthatsz ránk?

Tartalommarketing

A vevőid szívéhez történeteken keresztül vezet az út. Az értéket adó cikkek, blogposztok növelik a vásárlóid elkötelezettségét, újra és újra belopod magad a szívükbe. Minél nagyobb bizalmat tudsz kialakítani az első lépéseknél, annál könnyebben tudod átvezetni a vevődet a vásárlói életút egyes lépésein.

A tartalomfejlesztés kulcsszó és témakutatással kezdődik. Összeállítjuk azt a kulcsszólistát, amire a leendő vásárlóid keresnek, és lekutatjuk azokat a témákat, amikről szívesen olvasnak.  A kutatás alapján összeállítjuk a tartalomnaptárat, ami gyakorlatilag a könyved tartalomjegyzéke lesz majd. Ezt követően indul el a cikkek írása. De ahogy könyvet sem a fióknak írunk, így a blogcikkeknél is nagy hangsúlyt fektetünk azok terjesztésére.

A tartalmaidat elsősorban a vásárlóidnak készítjük, de nem elhanyagolható tény az sem, hogy egy jól megírt cikket nem csak az emberek, hanem a google robotjai is szeretni fognak. Ez egyet jelent a jobb helyezéssel a Google találati listájában.

Miben számíthatsz ránk?

Social media

A sztorid érdekes, ezért biztosan érdemes közkinccsé tenni. Az egyik legjobb módja ennek a tudatosan tervezett és jól menedzselt közösségi média megjelenés. A Facebookon, Instán, Linkedinen bizalmat építhetsz, közelebb engedheted magadhoz a vásárlóidat, nem mellesleg ezeken a felületeken tudod az elkészített tartalmaidat a legkönyebben terjeszteni. Hatalmas előnyük, hogy a vásárlóid kilépnek a passzív olvasó státuszból és visszajelzéseket küldenek neked. 

Három nagy közösségi média platformmal dolgozunk, mindhárom más és más stratégiai célodat fogja szolgálni. 

Facebook – a regény

Bátran kijelenthetjük, hogy a Facebook jelenlét a vállalkozásod számára kihagyhatatlan. A közösségépítés hosszú távon szolgálja majd a céljaidat, hiszen elkötelezett vásárlókat terel a vállalkozásodba.

Instagram – az album

Az Instagram kiváló eszköze a vizuális történetmesélésnek. Kötelező akkor, ha olyan terméked van, amiről látványos fotókat készíthetsz róla. Viszont akkor sincs veszve semmi, ha a megoldásod nem ilyen, kreatív megoldásokkal ezen a platformon is érvényesülhetsz.

LinkedIn – a szakkönyv

A LinkedIn szakmai és üzleti közösségi oldal, ahol szakmai tartalommal tudsz sikereket elérni. Ha üzleti bizalmat, személyes szakmai brandet építesz, akkor ez a platform lesz a tiéd.

Miben számíthatsz ránk?

Email marketing

Az emailen küldött üzenetek akkor lesznek sikeresek, ha olyanoknak küldöd, akik ezt kifejezetten kérik, olyan tartalmat küldesz, amit örömmel fogadnak a postafiókjukban és alig várják, hogy elolvashassák a leveleidet. 

Az email listád építése talán az egyik legfontosabb lépés a marketinged során. A feliratkozókkal mindig közvetlenül tarthatsz majd kapcsolatot, nem vagy kiszolgáltatva egyetlen hirdetési platformnak sem. Plusz költség nélkül küldhetsz nekik üzeneteket, információkat. 

Az email feliratkozóid ráadásul elkötelezettebbek feléd, a vásárlói életút egy magasabb lépcsőfokán állnak, hiszen már beengednek téged az email postafiókjukba. Érdemes rájuk külön figyelmet fordítani. 

Miben számíthatsz ránk?

SEGÍTÜNK A TE SZTORIDBAN IS

A kapcsolatfelvétellel nem vállalsz semmilyen kötelezettséget.